LORDS OF METAL - LIVE REVIEW

" Geen kapsones, gewoon lekker rocken " 
 
Posted 08/12/2014
 
 ... De ijskoude Grolsch flesjes waren na de dag zware arbeid als een oase en tevreden dat ik er toch was kon ik nog de laatste nummers zien van het sympathieke Rebelstar. De band trad met een invalbassist hoop maar dat deed niets af aan het enthousiasme. De humor van zanger/gitarist Serge Naberman heeft ook wel iets extra’s. Geen kapsones, gewoon lekker rocken. Die kom ik vast nog wel eens tegen. Proost mannen!ANNOUNCEMENT
  
Posted 28/10/2014


Dear Rebelstars, as of today we've decided to part ways with our bassplayer Toine. We thank him and Nancy for all the hard work they have put into Rebelstar.

Unfortunately due to recent circumstances we are forced to make this decision. We sincerely wish him all the best and good health!

Upcoming concerts and future plans will continue as planned!

Martijn, Richard & Serge


CD REVIEW DUMP MAGAZINE, BELGIUM

" Muziek die thuishoort op grote festivalpodia en in stadions "

Posted 03/09/2014


Hardrock volgens het boekje
 
Het Nederlandse Rebelstar ontstond uit een samenwerking van Serge Naberman (vocals & gitaar) en Martijn Niggebrugge (gitaar). Het ritmisch gedeelte van de band werd voor de opnames van het tweede Rebelstar-album vervangen door Toine Vanderlinden (bass) en Richard Van Leeuwen (drums). De vele andere projecten waar de bandleden toe behoren of gehoord hebben zorgt voor bakken ervaring en vakmanschap dat je bij aanvang van de plaat meteen hoort.
 
Met vlammende gitaarriffs en een frontman die duidelijk nog steeds goed bij stem is wordt er met Big, Bang, Boom geopend. Een klinkende titel die er geen doekjes omwindt. Ook de gebalde tracks All For One, One For All en Crucify Me maken na twee luisterbeurten duidelijk indruk. Hardrock volgens het boekje met een hevige injectie metal waarbij de melodie niet vergeten wordt. Sick M.F., de eerste single (videoclip op youtube), verrast op zijn beurt met aangepast microgeluid tijdens de strofes. Tijdens het aanstekelijke refrein wordt er overgeschakeld op het normale stemgeluid zodat het niet verveelt, een pluim voor de man achter de knoppen. Everyone’s A Star Tonight en Burning Sensation bewijzen hoe leuk simpele rock kan zijn voor het gehoor. Er wordt muziek gefabriceerd die thuishoort op grote festivalpodia en in stadions. Op de voorlaatste song is er nog een fijne samenwerking met Sleeze Beez (een Nederlandse hairmetal-band uit 80’s & 90’s). Bij Love Leaves Scars eindigen ze in Guns-N’-Roses-stijl met een streep knuffelrock die ook bij ons zijn sporen nalaat.
 
Wat Triggerfinger in België kan, kunnen de lieden van Rebelstar in Nederland ook bereiken.
(BG)


CLICK HERE FOR OLDER NEWS ITEMS